Vendégkönyv

Ha részt vettél valamelyik tanfolyamon és szeretnéd megosztani tapasztalataidat másokkal, vagy bármi véleményed van, írj Te is a VENDÉGKÖNVYVBE ! 

Valamint itt olvasható néhány visszajelzés a résztvevőktől, a hallgatói elégedettséget vizsgáló, név nélkül kitöltendő kérdőívek alapján. (A kérdőívek bármikor megtekinthetők)
 

28 hozzászólás

 1. Örömmel és boldogsággal tölt el, hogy ezeken a napokon megtanultam másképp látni. Az önbizalmam is sokat fejlődött.
  Köszönöm Lili!

 2. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sőt a ráncaim száma is kevesebb lett a végére… Amit tanultam a rajzoláson kívül, h. nincs lehetetlen csak tehetetlen ember, soha nem fogom azt mondani semmire \”én ezt nem tudom\”. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hatalmas ÖNBIZALMAT szerezhet, csupa ilyen nagy betűvel. Köszönöm… Mosolygós napot Mindenkinek! 🙂

 3. Hálás vagyok a tanfolyamért,évek óta készültem rá.Természetesen nem tartom véletlennek, hogy Liliána óráján kötöttem ki.Nagyon tetszett, hogy úgy tanultunk,hogy nem tanított.
  A lénye csupa báj, és kedvesség, öröm mellette lenni.
  Szívből ajánlom mindenkinek.
  Szeretettel: Erika

 4. Nagyon Szépen köszönöm Liliána!!

  Ez a tanfolyam kikapcsolt,megnyugtatott és azóta meglátom a kis dolgokban a szépet! Nagyon kedves emberekkel találkoztam akik a tanfolyam végére barátaimmá váltak!
  És igen kijelenhetem megtanultam rajzolni :)) Bár sokat kell gyakorolnom és biztos meg lesz az eredmény!
  Liliána kedves és nagyon megnyugtató jelenség aki mindenkinek segít ha kicsit elakad vagy éppen belemerül a rajzába és nem látja meg azt a vmit ami egy kicsit élethűbbé teszi a rajzot! Nagyon jó tanácsokkal láttál el bennünket és köszönöm az emléklapot amit büszkén teszek ki a szépségszalonomban!
  Liliána további sok sikert kívánok neked és valósítsd meg a terveidet azt kívánom!

  Üdv.: Melitta

 5. Kedves Liliána! Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamodon. Jó csapat voltunk, és sajnálom, hogy vége lett, szívesen mentem volna hétfőn is rajzolni, olyan jól éreztem magam. Számomra is hihetetlen, hogy pár nap alatt mit hoz ki az emberből, igaz az első két nap kicsit fáradtak voltunk, de az ezt követő élmények már kárpótolták. Azóta is rajzolok, sokat fejlődöm. Mindenkinek ajánlom, hogy jelentkezzen a tanfolyamra! Nagyon sok sikert kívánok!
  Szeretettel: Viglási Viktor

 6. Szia!

  Nagyon szeretnék egyszer én is részt venni a tanfolyamokon,annyira kár,hogy mi nem élünk Magyarországon :S Remélem egyszer eljutok Erdélyben is egy hasonló tanfolyamra,mert most is egész jól rajzolok,de fejlődni szeretnék.

 7. Szia Liliána:)
  Furcsa volt ma ugy ébredni hogy nem mehettem a rajzolásra..
  Szeretném megköszönni, a türelmed és a segitséged és mára már nem látom az önarcképemet sem a saját kudarcomnak:)nem javitok bele de már észrevettem benne a hibákat azt hiszem nekiugrom mégegyszer aztán megint és megint:)ugy látszik én a lassan beérő tipusból vagyok:)
  Jo lenne ha tavasszal ujra találkoznánk Vácon a szines tanfolyamon.
  Addig is további sok sok tanitványt puszi 🙂

 8. Köszönöm, hogy itt lehettem, hogy megtanulhattam azt, amiről azt gondoltam sosem fogom! Nagyon jónak találtam az előadó (Liliána) tudását, hozáállását, segítségét.

 9. Örülök, hogy itt lehettem, köszönöm szépen. Nagyon tetszett az oktatás, az oktató türelme és a kedvessége.

 10. Nagyon jó volt a tanfolyamvezető segítőkészsége, és hogy eszközöket biztosítottak a gyakorláshoz. Az előzetes ismertetőnek megfelelően, valóban nagymértékben fejlődött a rajztudásunk.

 11. Nagyon tetszett a hangulat, és az, hogy már 2 nap után látványosan fejlődtem, megtanultam azt lerajzolni, amit látok.

 12. Tetszett a csendes munka, a kikapcsolódás, a rávezető technikák, a tanári hozzáállás.

 13. Tetszett a sok gyakorlási lehetőség, sosem gondoltam, hogy 4 nap alatt ennyit változik a rajztudásom! Nagyon örülök, hogy itt lehettem!

 14. Az új látásmód megtanulásával a korábbi rajzaimon nagy fejlődést tudtam elérni. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon!

 15. Sokkal többet kaptam a tanfolyamon, mint amire számítottam! Nagyon tetszett a hangulat, a zene, nagyon hasznosnak találtam a magyarázatokat, az oktató türelmét és a hozzáállását. Köszönöm, és nagyon örülök, hogy megismerhettelek!

 16. Tetszett a laza, kötetlen légkör, a nyugodt hangulat és, hogy nem kellett sietni, kapkodni.

 17. Nagyon jó a tanfolyam felépítése, tetszettek a magyarázatok, és a regeteg szép fotó, amiből választhattunk. Hasznos volt a sok segítség, amit kaptunk. Köszönöm!

 18. Nagyon jónak találtam a tanfolyam önismereti részét, azt, hogy rövid idő alatt mi mindent lehet megtanulni, tetszettek a rajzolási technikák és a társaság! 🙂

 19. Kedves Lili!

  Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamaidon! Nagyon jó élmény volt, találtam új barátokat, szereztem új tapasztalatokat! Ugyanakkor nagyon sokat tanultam, és fejlődtem a rajzaimban a családom és ismerőseim szerint is! Már nem érzek lehetetlent…! Ami nagyon tetszett még, hogy nem engedted el a kezünket, bármikor megkereshetünk, segítesz és támogatsz minket, ez nagyon fontos!
  Még egyszer köszönöm!

  Betti

 20. Kedves Lili! (és mindenki aki elolvassa)

  Ma lett vége a tanfolyamnak, amit nagyon élveztem. Igazi és izgalmas “kirándulás” volt ez számomra. Jó volt kiszakadni abból a szögletes és realista világból amiben élünk mostanában és megtalálni a fényeket és árnyékokat a domború és homorú felületeket és más szemmel járni-kelni ezután. Készítettem egy képet egy kiskutyáról, amit ott felejtettem. 5 nappal ezelőtt le sem tudtam volna rajzolni, ha pedig mégis akkor kiakadtam volna, hogy ott maradt, de most nem izgat, mert bármikor tudok egy olyat rajzolni…..
  Mindent köszönök mégegyszer!

  Szilvi

 21. Kedves Lili!
  Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól, valódi szanatórium volt számomra.
  A grafitnál ámulatba ejtett, hogyan tudom lerajzolni az arcokat, miközben előtte elképzelni sem tudtam volna.
  A színes tanfolyam pedig valóban színterápia volt számomra és azóta is a föld fölött lebegek, olyan nagy sikereket értem el nemcsak magam, hanem mások szemében is.
  Köszönöm ezt az élményt és a sok kedvességet!
  Noé

 22. 2012 Január.Ekkor jelentkeztem a rajztanfolyamra a Lilihez.Csak egy pillangót szerettem volna rajzolni a lányaimnak.(ebből sejthető,hogy az égvilágon semmi közöm nem volt a rajzoláshoz!!!)
  A négynapos tanfolyam egy jó hangulatú kis csapatban gyorsan elszállt,de többet kaptam mint amit szerettem volna.Nem csak a rajzolást szerettette meg velem a Lilla,hanem magát a művészetet is.
  Szorgalmasan gyakoroltam ahogyan kérte,és hamar rájöttem,a grafit már nem elég és elkezdtem színesben is rajzolni,persze ezt azonnal követte a vágy,hogy festeni szeretnék.
  Májusban már megfestettem az első képemet.Igaz csak temperával,de folyamatosan tanultam az olajfestés technikákat.
  És Karácsony előtt már úgy vették meg egy olaj festményemet,hogy még a festék sem száradt meg a vásznon.
  Mindezt csak azért írtam,le,hogy ezzel is köszönetet mondjak Lillának.
  És azoknak akik azon gondolkodnak meg lehet-e tanulni 4 nap alatt rajzolni?!
  A válaszom az, többet lehet, mint rajzolni megtanulni!!!!
  Más szemmel látni a világot,tartozni egy közösséghez,akiket művészeknek hívnak.Ez mind benne van a négy napban!
  Sok sikert kívánok minden kezdőnek,és haladónak egyaránt!
  Köszönettel:
  vekerdi Lajos Zoltán.
  Újpestről.

 23. Mindenkinek tudom ajánlani aki azt hiszi képtelen észre venni a fényt és árnyékot,és ezt még le is rajzolni,mert én ezért mentem és a 2.nap végére hirtelen meg tudtam csinálni azt amiröl nem is álmodtam,kitárult a világ,és nem csak a rajzolás terén,mert Tamás hihetetlen lexikai tudásával érdekessé,figyelem felkeltővé varázsolta a 4 napot!!Köszönet érte és természetesen a továbbiakban a szines tanfolyamot is velük szeretném végig csinálni!!!

 24. Egy régi álmom vált valóra ezzel a tanfolyammal. Tamás kitűnő tanár, a hangulat végig nagyon jó volt,remek társaság jött össze arra a 4 napra. Az elsajátított rajztechnikák által képes vagyok lerajzolni azt, amit látok,úgy ahogy van, ami nagyon nagy szó a ház-kerítés-napocska rajzaim után! Nagyon várom a színes tanfolyamot!
  Köszönöm!!!
  Kriszti

 25. Én nem a technikáról és a kézzel fogható végeredményről írnék, arról már van jó sok bejegyzés =)!
  Én egy 4 napos csodálatos utazásról írok egy olyan Világba, ahol nincsenek gondok, nincsenek félelmek, nincsenek gondolatok! Ráadásként egy olyan idegenvezetővel, aki maga a megtestestesült szeretet és kedvesség =)! Az, hogy közben még rajzolni is “megtanulsz”, csak hab a tortán =)!
  Liliána végtelen türelemmel és szeretettel vezet végig ezen a hihetetlen úton, aminek minden pillanatát élvezni fogod =)! Vágj bele, biztosan nem fogod megbánni!
  Mindent Nagyon Köszönök =)!!!
  Gábor

  “A csend az a nyelv, melyen Isten szól hozzánk, minden egyéb fordítás hibás!”

 26. Álmomban sem gondoltam volna, hogy 3 nap alatt képes leszek egy portrét lerajzolni! Elképesztő, hogy mennyit tanultam és mennyire élveztem a rajzolást, a napról napra való fejlődést. Köszönöm Tamásnak az alázatos munkáját, türelmét , a hihetetlen mértékű tudását, és azt, hogy ilyen precizitással el tudtam végezni ezt a tanfolyamot. Ez neki köszönhető! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Az érzés leírhatatlan!

 27. Sziasztok!
  Mindőtöknek teljes szívemből ajánlom azt a csodás élményt,amelyet ezek a napok,órák adnak az embernek mindenmódon!:)
  Csodásak az oktatók!:)
  Ezúton is köszönöm szépen Liliána és Tamás a szakmai munkátokat,precizitásotokat,segítőkészségeteket,és kedvességeteket!
  Nagyon örülök hogy mégha kihívásokkal,nehézségekkel teli 2021év volt mögöttünk,de sikerült kiböjtölni,és 2022-ben lehetőség adódott eljutnom Hozzátok,és megélni az Élményt! A jobb agyféltekés,a zentangle és mandala és pláne a 3D rajzoláson!:)
  Jó Egészséget,Erőt,Örömet,és Kitartást a további munkátokhoz!
  Köszönöm szépen még egyszer!
  Szép napokat Mindőtöknek!:)
  Laposenikő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük