Tanfolyamaink

 • Jobb agyféltekés alaptanfolyam

  Jobb agyféltekés rajztanfolyam (alapkurzus)

  3 vagy 4 napos alaptanfolyam, kezdőknek, 14 éves kortól
  Ár: 35.000 Ft/3 nap, 40.000 Ft/4 nap
  A jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon megismerjük a jobb agyféltekés rajzolás módszerét és megtanulunk élethű képeket készíteni. Ha azt gondolod, hogy csak pálcikaembert tudsz rajzolni, a tanfolyam végére garantáltan megváltozik a véleményed.

 • színes jobb agyféltekés rajzolás

  Színes jobb agyféltekés rajztanfolyam

  4 napos tanfolyam, előfeltétel a jobb agyféltekés rajzolás alapjainak ismerete, 9 éves kortól 99 éves korig.
  Ár: 40.000 Ft
  Ezen a tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek a pasztellrajzolással, az akrilfestéssel és az akvarell festéssel. Belemélyedünk a színelméletbe, és a színek használatának gyakorlatába is. Számtalan ecsetfajtával, különböző speciális papírokra dolgozhatunk, és átélhetjük a színes alkotás örömét.

 • rajztanfolyamunkon készült rajz

  Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam

  3 vagy 4 napos alaptanfolyam, kezdőknek, 8-14 éves korig
  Ár: 35.000 Ft/3 nap, 40.000 Ft/4 nap
  Ezen a képességfejlesztő képzésen a gyermekeknek lehetőségük van arra, hogy életkoruknak megfelelő ütemben, korukhoz igazodó játékos és érdekes feladatok segítségével tanuljanak meg rajzolni. A rajzos feladatokat mozgásos gyakorlatok egészítik ki.

 • Gyermek haladó rajztanfolyam

  4 napos rajztanfolyam, haladóknak (előfeltétel a gyermek alaptanfolyam elvégzése), 8-14 éves korig
  Ár: 35.000 Ft
  Az alap rajztanfolyam után ez a kurzus nagyszerű lehetőség a továbbfejlődésre. Ha a gyermeked már elvégezte a gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyamot és szeretne továbbfejlődni, akkor ez a tanfolyam neki szól! Az alapok után, a 4 napos haladó kurzuson tovább csiszoljuk a megszerzett rajztudást, és megismerkedünk számos izgalmas kihívást jelentő rajztechnikával is. Új technikák, új trükkök, új kihívások, új lehetőségek várnak a gyerekekre, hogy még bátrabban kibontakoztathassák kreativitásukat és fejlődjön a rajztudásuk.

 • rajzok a 3d rajztanfolyamról

  3D rajztanfolyam – az illúziók világa

  2 napos tanfolyam, kezdőknek és haladóknak, előképzettség nélkül elvégezhető, 9 éves kortól 99 éves korig
  Ár: 25.000 Ft
  Ezen a képzésen megtanulhatjuk a háromdimenziós rajzok készítésének titkait. Rajzaid “életre kelnek” és kilépnek a papír síkjából. Alkoss Te is 3D-ben!

 • Fess Te is! – 1 napos és 3 órás élményfestés

  1 napos és 3 órás élményfestések, előképzettség nélkül elvégezhető
  Ár: 3 órás festés: 10.000 Ft, 1 napos festés: 15.000 Ft
  Tudtad, hogy festeni mindenki tud? Az 1 napos és 3,5 órás alkalmak, különleges lehetőségek arra, hogy betekintést nyerjünk 1-1 nagy művész híres
  festményének elkészítésébe, és lépésről-lépésre mi is lefessük azt. Ehhez csupán az elhatározásodra, a lelkesedésedre, a vidámságodra és egy kényelmes, laza öltözékre lesz szükséged.

 • Mágikus mandala

  Mandalarajzoló tanfolyam – szimbólumok világa

  2 napos tanfolyam, kezdőknek és haladóknak, előképzettség nélkül elvégezhető, 9 éves kortól 99 éves korig
  Ár: 25.000 Ft
  A kurzus során – többféle technikával és többféle felületen – elkészítheted saját, személyes, egyénre szabott mandaládat. Fontos tudni, hogy nem előre gyártott mandala sablonokat színezünk, hanem magunk alkotjuk a mandalánk körvonalát, amit aztán megtöltünk a hozzánk közelálló színekkel.

 • Zentangle rajzolás – A firkarajz művészete

  1 napos tanfolyam, kezdőknek és haladóknak, előképzettség nélkül elvégezhető, 9 éves kortól 99 éves korig.
  Ár: 15.000 Ft
  A zentangle egy népszerű művészeti ág, egy olyan rajztechnika, amit nem lehet elrontani. Elkészítése nagyfokú figyelmet, koncentrációt igényel, ugyanakkor a zentangle alkotás folyamata rendkívül nyugtató. Miközben papírra vetjük a cikornyás firkákat, testünk-lelkünk egyaránt ellazul. A Zentangle-firkarajz készítő kurzus olyan technikát ad a kezedbe, amivel könnyen, rövid idő alatt készíthetsz szemet gyönyörködtető alkotásokat!