Gyermekprogram a szünidőre: jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek

Hasznos időtöltés az iskolai szünetben

Vakáció

Tanítási szünetek. Erre vár minden gyerek. 🙂 Őszi-, téli-, tavaszi-, nyári szünet, a tanulók kedvenc iskolai eseményei. Az utolsó tanítási, és az első szünidei napok álmodozással, lelkes tervezgetéssel telnek: ki mit fog majd csinálni a rövidebb-hosszabb szabadidőben. Aztán sokszor – jobb híján- marad az unatkozás, a céltalan jövés-menés, a számítógépezés, az online játékok, a közösségi oldalak, és az egész napos tv nézés, amivel elütik idejüket a fiatalok. A szünidei napokat, hónapokat ennél sokkal hasznosabban is el lehet tölteni, mi ehhez nyújtunk segítséget gyermekednek és Neked!

Mi történik a 4 napos rajztanfolyamon?

A 4 nap során a gyerekek:

– elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás módszerét

– iskolában nem oktatott – sokszor tanárok által sem ismert – technikákat tanulnak

– olyan trükkökkel ismerkednek meg, amelyekkel gyors és látványos változás érhetnek el a rajzolásban

– képessé válnak önállóan, segítség nélkül lerajzolni bármit, amit csak akarnak

– megtapasztalják az alkotás örömét

– sikerélményt élnek meg

– rengeteg dicséretet, pozitív visszajelzést kapnak

– barátokat találnak

Játékos tanulás, kreativitás és koncentráció fejlesztés, rajzfejlődés vidám, oldott légkörben

A célunk az – a rajztanulás mellett – hogy a gyerekekben felszabaduljanak azok a gátak, amelyek megszűnésével képességeiket teljes mértékben tudják használni, önbizalomra tegyenek szert, újra kedvüket leljék a rajzolásban, és a tanulásban, úgy, hogy mindez könnyed és örömteli tapasztalat legyen számukra. A kreativitásuk kibontakoztatásával lehetőséget kapnak saját életük sikeresebbé tételéhez.

Az első és utolsó nap készült portré

Gyermekrajz

A rajztanulás folyamatát agyfélteke összehangoló, képességfejlesztő, mozgással egészítjük ki, így a mi tanfolyamunk lényegesen hatékonyabb, mint más gyermek rajztanfolyamok. 

A nyári rajztábor kiváló program

Hatékony tanulás mozgással

A speciális módszerekkel (Brain Gym – agytorna) támogatott tananyag, nemcsak a gyermekek látásmódját, kézügyességét, finommotorikus képességét fejlesztik, hanem áldásos hatással vannak az önbizalomra, a koncentrációs problémákra, és a tanulási nehézségekre is!

Azok a tanítványaink, akik a kurzus után is folytatják rajzolást, és az agyféltekék összehangolását célzó mozgásos gyakorlatok végzését, szinte kivétel nélkül jobb iskolai eredményekről, vagy épp más területeken mutatkozó nagyobb hatékonyságról számolnak be!

Garantált fejlődés, önbizalom, sikerélmény, jó hangulat, fejlesztő mozgás – mindez egy képzésen belül!

Kreatív rajztáborainkban minden iskolai kötöttséget mellőzünk: nincsenek hagyományos tanórák, ki- és becsengetés, unalmas feladatok, szigorú tanítók, sikertelen feladatmegoldások. Viszont van sok beszélgetés, követlen, nyitott és elfogadó légkör , sikerek, önbizalom növelés, móka, nevetés, mozgás, játszva tanulás, na és persze rajzolás.

Van még egy plusz ajándékunk számotokra!

ajándék a rajztanfolyamon

Plusz ajándék!

A gyermekek kezét a tábor után sem engedjük el! Egyedülálló módon örökös, és ingyenes utánkövetéssel segítjük hallgatóink fejlődését. A kurzust, vagy annak bármely napját –a szabad helyek függvényében- újra és újra el lehet végezni teljesen ingyenesen!

Mindössze négy tanfolyami nap – és a gyermekek „kicserélve”, önbizalommal, büszkén folytathatják az iskolát! Az osztálytársak, pedagógusok nem győznek majd csodálkozni, hogy igazi kis művész lett a csemetédből!

Gyermek résztvevőnk által készített portrérajz

Gyermekrajz a tanfolyamról

Ha szeretnél bővebb információt a gyermek rajztanfolyamról >>>kattins ide<<< 

Sok szeretettel várjuk a gyermekeket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük