Jobb agyféltekés rajztanfolyam (alapkurzus)

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást, rajzolj élethű képeket! Tudtad, hogy képes vagy rá Te is?

Bármennyire is hihetetlen, ezzel a módszerrel megtanulhatsz valósághű alkotásokat készíteni. A tanfolyam kezdetén rengetegszer elhangzik a kijelentés: ” Én csak pálcikaembert tudok rajzolni, nálam tuti nem fog működni ez a módszer.” A kételkedés teljesen természetes és érthető, ám 11 éves tapasztalattal a hátunk mögött, garanciát vállalunk arra, hogy BÁRKI, előképzettségtől, nemtől, végzettségtől függetlenül el tudja sajátítani ezt az egyszerű, de rendkívül hatékony technikát. Fantasztikus érzés látni a tanfolyamok végén a résztvevők arcán a boldogságot és a büszkeséget, ahogy összehasonlítják a kurzus első és a harmadik napján készült rajzaikat. Ne mondd, hogy nem tudsz rajzolni, amíg nem próbáltad ki ezt a módszert! Eddig mindenkinek 100%-ig sikerült!

IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK

Ha írni tudsz, rajzolni is tudsz

A rajzoláshoz a közhiedelemmel ellentétben nincs szükség kézügyességre. Ha írni tudsz, rajzolni is tudsz. Ez lehet, hogy elsőre furcsán hangzik, de a tanfolyam alatt te is megtapasztalod majd: a rajzolni tudás titka a látásmódban rejlik.

A rajztanulás kulcsa, hogy olyan körülményeket kel teremteni, melyek hatására létrejön az információfeldolgozás egy másféle módja, melynek segítségével megtanulunk “másképp látni”, azaz a jobb agyféltekénket munkára bírjuk.

tanfolyam előtt és után

Ahhoz, hogy ez megtörténjen fontos, hogy olyan feladattal lássuk el az agyunkat, melynél a verbális, elemző bal agyfélteke háttérbe szorul. A tanfolyam alatt elsajátítható technikák segítségével megtanulható, hogyan hozzuk előtérbe a jobb, kreatív agyféltekénk működését.

Ha van kedved, olvass még többet a jobb agyféltekés rajzolásról tudástárunkban >>

Képzeld csak el, hogy milyen érzés lenne:

 • Bármilyen képet megjeleníteni a papíron, ami most még csak a fejedben van
 • Valósághűen lerajzolni azt, amit szeretnél, legyen az egy tájkép, egy portré, vagy egy tárgyrajz
 • Saját készítésű, élethű portréval megajándékozni valamelyik családtagodat
 • A nyaraláson, kiránduláson készített káprázatos fotót rajzban megjeleníteni és kitenni a szobád falára
 • Nem lenne félelmetesnek vagy nehéznek látszó téma, amihez hozzá se mernél kezdeni
 • Saját kezűen, kreatívan feldíszíteni az otthonodat, a gyerkőcöd szobáját vagy az irodádat

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sőt a ráncaim száma is kevesebb lett a végére… Amit tanultam a rajzoláson kívül, h. nincs lehetetlen csak tehetetlen ember, soha nem fogom azt mondani semmire \”én ezt nem tudom\”. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hatalmas ÖNBIZALMAT szerezhet, csupa ilyen nagy betűvel. Köszönöm… Mosolygós napot Mindenkinek! 🙂 (K. Andi)

Mit tanulsz meg a jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamon?

Ahhoz, hogy egy észlelt tárgyat, személyt, vagy bármely megpillantott dolgot le tudjunk rajzolni szükségünk van az 5 alapvető részkészségre (a realisztikus rajzolás 5 alapkészségére), amelyek megtanulása a tanfolyam tematikáját adja:

 • A szélek érzékelése
 • A terek érzékelése
 • A viszonyok érzékelése
 • A fények és árnyékok észlelése
 • A teljesség észlelése

A realisztikus rajzolás 5 alapkészségnek elsajátítása közben, a jobb agyféltekénk intenzívebb működésének következtében a rajzolási képességünk látványosan fejlődni kezd. 

 • Megtudhatod, hogy miért álltál meg kb. kamaszkorod tájékán (sokan még korábban 🙂 ) a rajzfejlődésben
 • Megtanulsz elvonatkoztatni ezektől a rajzfejlődést gátló tényezőktől
 • Elmondjuk hogyan lehet pontos, arányos kontúrokat rajzolni
 • Elsajátítod a terek érzékelésének technikáját, és a perspektíva valósághű visszaadását
 • Megmutatjuk a különböző árnyékolási technikákat, amikkel a rajzaidat élethűvé teheted
 • Megismered az orr, szem, száj, fül, haj rajzolás titkait
 • Számos ismeretet és trükköt adunk át, hogy elkészíthesd életed első, élethű portréját

Fejlődés a 4 nap alatt

Ilyen látványos fejlődést érhetsz el te is a tanfolyamunk alatt

Nézd meg mások mekkora fejlődést értek el a jobb agyféltekés tanfolyam során >>

Jelentkezem a jobb agyféltekés alap rajztanfolyamra

Ismerd meg a benned rejlő kreatív erőt és rajzold újra az életed

A módszer, amit a rajzoláson keresztül tanulunk meg, hozzáférhetővé teszi a bennünk lévő leleményes, találékony, intuitív és hatalmas képzelőerővel rendelkező részt.

A tanfolyamon – a rajztanulás mellett- az a célunk, hogy a bal agyfélteke racionalitása ne gátolja meg a jobb agyfélteke kreativitását. Megtanítjuk agyunkat az információk másfajta feldolgozására.

Ha megtanulsz másképp látni, másképp gondolkodni, és kihasználni mindkét agyféltekédet, sokkal sikeresebb leszel a mindennapi problémák kezelésében is, legyen az szakmai, vagy személyes jellegű. A legtöbb ember arról számol be, hogy a tanfolyam óta az életük gazdagabb lett, mert megtanultak jobban és többet látni a világból. Fejlődik az önbizalmad, a koncentrálóképességed, a rajzolás segít a jelenre koncentrálni, „az itt és most”-ra válaszolni, nem pedig a régi bevett szokások alapján reagálni. 

Örömmel és boldogsággal tölt el, hogy ezeken a napokon, a rajzolás mellett megtanultam másképp látni. Az önbizalmam is sokat fejlődött. Köszönöm! (G.Csilla)

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tanfolyamdíj 4 napos kurzus esetén 40.000 Ft, 3 napos  kurzus esetén 35.000 Ft.

 • Kedvezmények: Családi kedvezmény: minimum 3 közeli hozzátartozó esetén a családtagoknak 10% kedvezmény a tanfolyamdíj árából.
Az árak 2022. február 15-től érvényesek.  (a korábban leadott jelentkezésekre és az ajándékutalványokra, a jelentkezéskor érvényben lévő díjak vonatkoznak). A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. 

Nekünk Te és a kibontakozó kreativitásod a legfontosabb, ezért:

A rajztanfolyam mellé ajándékba jár Neked:

 • Kb. 4.500 Ft értékű feladatlap-, és eszközcsomag, amely tartalmazza a 4 nap során használt speciális eszközöket is. Minőségi rajzeszközökkel dolgozunk, amelyek a 4. nap végén a művekkel együtt hazavihetők. A csomag tartalma: 6 db ceruza (H, HB, 2B, 4B, 6B, 8B), gyurmaradír, radírtoll, sima radír, hegyező, papírtörlő, névkitűző, alkoholos filc
 • Örökös utánkövetés: kérdéseddel, problémáddal bármikor fordulhatsz hozzánk, a tanfolyam után személyesen és on-line is szívesen segítjük az alkotó munkádat 
 • Díjmentes gyakorlási és ismétlési lehetőség: az otthoni rajzolásnál nem mindig könnyű megteremteni a nyugodt, önfeledt alkotáshoz szükséges körülményeket, számtalan tényező, teendő szakíthatja félbe a munkánkat. Képzéseink elvégzése után szeretettel várunk újra a csoportjainkba, együtt rajzolni az új részvevőkkel. Itt csak az alkotásé a főszerep, nyugodt körülmények között, kreatív és inspiráló légkörben csiszolhatod tudásod. Akárhányszor és költségek nélkül! 

A fejlődésedre 100%-os garanciát vállalunk, így maximális biztonságban érezheted magad

A sikerre több ezer elégedett résztvevő visszajelzése, számos kiállítása, eredményes felvételije, művészi-, illusztrátori sikerei, valamint a 10 éves jobb agyféltekés oktatói tapasztalat a biztosíték. Hogy ne legyen vesztenivalód, a fejlődésre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a kurzus alatt alatt nem fejlődött a rajztudásod és nem vagy elégedett a tanfolyammal, a képzés teljes díját visszatérítjük neked. Próbáld ki ezt a fantasztikus módszert kockázatmentesen!

Információk a tanfolyamokról

 • A tanfolyam időtartama 3 illetve 4 nap, választott időponttól függően. Minden nap reggel 9-kor kezdődik, és délután kb. 17-ig tart. (A délutáni befejezés a csoport tempója szerint, mindenki egyéni, saját haladási ütemének figyelembevételével történik.) Ebédszünet kb. 12:30-13:30-ig, az étkezés fakultatív.
 • A tanfolyamdíj 4 napos képzés esetén 40.000 Ft, 3 napos, intenzív képzés esetén 35.000 Ft, amely magába foglalja a kurzus során használt eszközcsomagot (ez a tanfolyam végén hazavihető), az örökös díjmentes utánkövetést, és az ingyenes ismétlési lehetőséget.
 • A tanfolyamdíj kifizetése a tanfolyam első napján történik.
 • A tanfolyamra ajánlott kényelmes ruhában jönni.
 • Hozz magaddal folyadékot (lehetőleg sok ásványvizet) és igény szerint ennivalót. Büfé, étkezési lehetőség a helyszíneken általában megoldott. 
 • Kérésre az ország bármely területén tartok jobb agyféltekés rajztanfolyamokat, ehhez várom szervezők jelentkezését (A szervezők extra kedvezményekre, nemritkán ingyenes tanfolyamra jogosulnak). Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet az elérhetőségek bármelyikén.
 • A kurzus minden tekintetben megfelel a magyarországi felnőttképzési jogszabályoknak.

Induló 3 és 4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamok:


 Budapest, Cserepesház (Zuglói Művelődési Ház), 3 napos, intenzív kurzus

Cím:
1144, Budapest, Vezér utca 28/b.

Időpontok:
2022. július 8-9-10.

Tanfolyamdíj: 35.000 Ft

Jelentkezem

 

 Budapest, Cserepesház (Zuglói Művelődési Ház), 4 napos kurzus

Cím:
1144, Budapest, Vezér utca 28/b.

Időpontok:
2022. május 5-6-7-8.

Tanfolyamdíj: 40.000 Ft

Jelentkezem

Békéscsaba, Ipartestület

Cím:
Békéscsaba, Kossuth tér 8.

Időpontok:
2022. új időpont hamarosan…

Tanfolyamdíj: 35.000 Ft

Jelentkezem

Törökszentmiklós, Ipolyi Közművelődési Központ

Cím:
5200, Törökszentmiklós, Pánthy Endre út 2-6.

Időpontok:
2022. új időpont hamarosan…

Tanfolyamdíj: 25.000 Ft ( Intézményi támogatással megvalósuló képzési díj)

Jelentkezem

Balassagyarmat, Dózsa György Általános Iskola

Cím:
Balassagyarmat, Dózsa György út 17.

Időpontok:
2022. új időpont hamarosan…

Tanfolyamdíj: 35.000 Ft

Jelentkezem

Szekszárd, Tolna Megyei Civil Információs Centrum

Cím:
Szekszárd, Béla Király tér 6.

Időpontok:
2022. új időpont hamarosan…

Tanfolyamdíj: 35.000 Ft

Jelentkezem