Milyen előnyökkel jár számodra, ha tanfolyamainkat választod?

Az eredmény garantált

A sikerre több mint ezer elégedett résztvevő visszajelzése, számos kiállítása, eredményes felvételije, művészi-, illusztrátori sikerei, valamint a 8 éves jobb agyféltekés oktatói tapasztalat a biztosíték.

Képzésünkön valódi tudást kapsz

A 4 nap alatt elsajátíthatod és alaposan begyakorolhatod a rajzoláshoz szükséges összes alapkészséget, aminek segítségével önállóan fogsz tudni a kurzus után is alkotni.

Rajzolni és „másképp látni” tanítunk

Sajnos egyre többször találni olyan 1-2-3 napos tréningeket, ahol, a módszer neve alatt csupán néhány fénykép másolását tanítják meg. Mi nem másolni tanítunk, nálunk megtanulhatsz valódi, „élő” modell alapján tárgyakat, belső tereket, testrészeket is rajzolni, illetve foglalkozunk az élő modell alapján történő potrérajzolás alapjaival is.

A tanfolyam végén sem engedjük el a kezed

Örökös és ingyenes utánkövetést biztosítunk számodra. Kérdéseddel, problémáddal bármikor fordulhatsz hozzánk, a tanfolyam után személyesen és on-line is szívesen segítjük az alkotó munkádat.

Hozzánk díjmentesen jöhetsz gyakorolni, ismételni

Az otthoni rajzolásnál nem mindig könnyű megteremteni a nyugodt, önfeledt alkotáshoz szükséges körülményeket, számtalan tényező, teendő szakíthatja félbe a munkánkat. Képzéseink elvégzése után szeretettel várunk újra a csoportjainkba, együtt rajzolni az új részvevőkkel. Itt csak az alkotásé a főszerep, nyugodt körülmények között, kreatív és inspiráló légkörben csiszolhatod tudásod. Akárhányszor és költségek nélkül! Miért? Mert nekünk Te és a kibontakozó kreativitásod a fontos!

Nálunk garantált minőség

Képzéseink minden tekintetben megfelelnek a magyarországi felnőttképzési követelményeknek.

Jó hangulatban, oldott, barátságos légkörben tanulhatsz.

Velünk tovább fejlődhetsz

Az alaptanfolyam elvégzése után számos további képzésünkön gyarapíthatod a megszerzett rajztudásod.

3D rajztanfolyam csak nálunk

Magyarországon egyedülállóan, csak nálunk: megismerkedhetsz a háromdimenziós rajzolással is.

 Gyerekekre szabott tanfolyamot is találsz

Gyerektanfolyamunk speciális tematikája, a rajzoláshoz szükséges feladatok mellett, készség és képességfejlesztő gyakorlatokat is tartalmaz, ami megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a fiatalok tanulását, valamint erősíti az önbizalmukat.

A színes rajzolást és festést is megtanulhatod velünk

Színes tanfolyamunkon az akvarell, akril és pasztell technikákkal is megismerkedhetsz. A 4 nap alatt mindhárom technikát részletesen bemutatjuk neked, alapos gyakorlást követően mindegyikkel gyönyörű, színes képeket alkothatsz.

Megnézem a tanfolyamokat