Élménybeszámolók

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamaidon! Nagyon jó élmény volt, találtam új barátokat, szereztem új tapasztalatokat! Ugyanakkor nagyon sokat tanultam, és fejlődtem a rajzaimban a családom és ismerőseim szerint is! Már nem érzek lehetetlent…! Ami nagyon tetszett még, hogy nem engedted el a kezünket, bármikor megkereshetünk, segítesz és támogatsz minket, ez nagyon fontos!

Sz. Bernadett

Ma lett vége a tanfolyamnak, amit nagyon élveztem. Igazi és izgalmas “kirándulás” volt ez számomra. Jó volt kiszakadni abból a szögletes és realista világból amiben élünk mostanában és megtalálni a fényeket és árnyékokat a domború és homorú felületeket és más szemmel járni-kelni ezután. Készítettem egy képet egy kiskutyáról, amit ott felejtettem. 5 nappal ezelőtt le sem tudtam volna rajzolni, ha pedig mégis akkor kiakadtam volna, hogy ott maradt, de most nem izgat, mert bármikor tudok egy olyat rajzolni…
Mindent köszönök mégegyszer!

Fné V. Szilvia

Én nem a technikáról és a kézzel fogható végeredményről írnék, arról már van jó sok bejegyzés =)!
Én egy 4 napos csodálatos utazásról írok egy olyan Világba, ahol nincsenek gondok, nincsenek félelmek, nincsenek gondolatok! Ráadásként egy olyan idegenvezetővel, aki maga a megtestestesült szeretet és kedvesség =)! Az, hogy közben még rajzolni is “megtanulsz”, csak hab a tortán =)!
Liliána végtelen türelemmel és szeretettel vezet végig ezen a hihetetlen úton, aminek minden pillanatát élvezni fogod =)! Vágj bele, biztosan nem fogod megbánni!
Mindent Nagyon Köszönök =)!!!
Gábor

“A csend az a nyelv, melyen Isten szól hozzánk, minden egyéb fordítás hibás!”

H. Gábor

Egy régi álmom vált valóra ezzel a tanfolyammal. Tamás kitűnő tanár, a hangulat végig nagyon jó volt,remek társaság jött össze arra a 4 napra. Az elsajátított rajztechnikák által képes vagyok lerajzolni azt, amit látok,úgy ahogy van, ami nagyon nagy szó a ház-kerítés-napocska rajzaim után! Nagyon várom a színes tanfolyamot!
Köszönöm!!!
Kriszti

N. Krisztina

2012 Január.Ekkor jelentkeztem a rajztanfolyamra a Lilihez.Csak egy pillangót szerettem volna rajzolni a lányaimnak.(ebből sejthető,hogy az égvilágon semmi közöm nem volt a rajzoláshoz!!!)
A négynapos tanfolyam egy jó hangulatú kis csapatban gyorsan elszállt,de többet kaptam mint amit szerettem volna.Nem csak a rajzolást szerettette meg velem a Lilla,hanem magát a művészetet is.
Szorgalmasan gyakoroltam ahogyan kérte,és hamar rájöttem,a grafit már nem elég és elkezdtem színesben is rajzolni,persze ezt azonnal követte a vágy,hogy festeni szeretnék.
Májusban már megfestettem az első képemet.Igaz csak temperával,de folyamatosan tanultam az olajfestés technikákat.
És Karácsony előtt már úgy vették meg egy olaj festményemet,hogy még a festék sem száradt meg a vásznon.
Mindezt csak azért írtam,le,hogy ezzel is köszönetet mondjak Lillának.
És azoknak akik azon gondolkodnak meg lehet-e tanulni 4 nap alatt rajzolni?!
A válaszom az, többet lehet, mint rajzolni megtanulni!!!!
Más szemmel látni a világot,tartozni egy közösséghez,akiket művészeknek hívnak.Ez mind benne van a négy napban!
Sok sikert kívánok minden kezdőnek,és haladónak egyaránt!
Köszönettel:
Vekerdi Lajos Zoltán.
Újpestről.

V.L.Zoltán

Mindenkinek tudom ajánlani aki azt hiszi képtelen észre venni a fényt és árnyékot,és ezt még le is rajzolni,mert én ezért mentem és a 2.nap végére hirtelen meg tudtam csinálni azt amiröl nem is álmodtam,kitárult a világ,és nem csak a rajzolás terén,mert Tamás hihetetlen lexikai tudásával érdekessé,figyelem felkeltővé varázsolta a 4 napot!!Köszönet érte és természetesen a továbbiakban a szines tanfolyamot is velük szeretném végig csinálni!!!

B.Erika

Kedves Lili!
Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól, valódi szanatórium volt számomra.
A grafitnál ámulatba ejtett, hogyan tudom lerajzolni az arcokat, miközben előtte elképzelni sem tudtam volna.
A színes tanfolyam pedig valóban színterápia volt számomra és azóta is a föld fölött lebegek, olyan nagy sikereket értem el nemcsak magam, hanem mások szemében is.
Köszönöm ezt az élményt és a sok kedvességet!
Noé

M.Noé

Kedves Liliána! Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamodon. Jó csapat voltunk, és sajnálom, hogy vége lett, szívesen mentem volna hétfőn is rajzolni, olyan jól éreztem magam. Számomra is hihetetlen, hogy pár nap alatt mit hoz ki az emberből, igaz az első két nap kicsit fáradtak voltunk, de az ezt követő élmények már kárpótolták. Azóta is rajzolok, sokat fejlődöm. Mindenkinek ajánlom, hogy jelentkezzen a tanfolyamra! Nagyon sok sikert kívánok!
Szeretettel: Viglási Viktor

V.Viktor

Nagyon Szépen köszönöm Liliána!!

Ez a tanfolyam kikapcsolt,megnyugtatott és azóta meglátom a kis dolgokban a szépet! Nagyon kedves emberekkel találkoztam akik a tanfolyam végére barátaimmá váltak!
És igen kijelenhetem megtanultam rajzolni :)) Bár sokat kell gyakorolnom és biztos meg lesz az eredmény!
Liliána kedves és nagyon megnyugtató jelenség aki mindenkinek segít ha kicsit elakad vagy éppen belemerül a rajzába és nem látja meg azt a vmit ami egy kicsit élethűbbé teszi a rajzot! Nagyon jó tanácsokkal láttál el bennünket és köszönöm az emléklapot amit büszkén teszek ki a szépségszalonomban!
Liliána további sok sikert kívánok neked és valósítsd meg a terveidet azt kívánom!

Üdv.: Melitta

B.Melitta

Hálás vagyok a tanfolyamért,évek óta készültem rá.Természetesen nem tartom véletlennek, hogy Liliána óráján kötöttem ki.Nagyon tetszett, hogy úgy tanultunk,hogy nem tanított.
A lénye csupa báj, és kedvesség, öröm mellette lenni.
Szívből ajánlom mindenkinek.
Szeretettel: Erika

N.Erika

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sőt a ráncaim száma is kevesebb lett a végére… Amit tanultam a rajzoláson kívül, h. nincs lehetetlen csak tehetetlen ember, soha nem fogom azt mondani semmire \”én ezt nem tudom\”. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hatalmas ÖNBIZALMAT szerezhet, csupa ilyen nagy betűvel. Köszönöm… Mosolygós napot Mindenkinek! 🙂

K.Andi

Örömmel és boldogsággal tölt el, hogy ezeken a napokon megtanultam másképp látni. Az önbizalmam is sokat fejlődött.
Köszönöm!

G.Csilla

Nagyon jól éreztem magam, az idő nagyon gyorsan eltelt. És tudok rajzolni. 🙂

D.Olivér

Kellemes társaság, kedves oktató: jól éreztem magam.

I.Judit

Az alábbiakban olyan élménybeszámolókat olvashatsz, amiket a jobb agyféltekés rajztanfolyamok korábbi hallgatói írtak.

A beszámolók egy kis ízelítőt nyújtanak a négy napos kurzusról, és a sorok között talán néhány magadban megfogalmazott kérdésre is megtalálod a választ.

Jó olvasást kívánok!

  • Megtanulhatsz rajzolni, mindössze 4 nap alatt?!

    Megtanulhatsz rajzolni, mindössze 4 nap alatt!” – ígéri a hirdetés. Micsoda? Négy nap után képes leszek rajzolni? Én? Ismerve magamat, na meg a képességeimet, ez elég hihetetlenül hangzik… “Ha le tudod írni a neved, akkor képes vagy rajzolni is!” – olvasom pár sorral lejjebb. Hát éppenséggel a nevemet le tudom írni, de hogy rajzolni nem […]

  • Jobb agyféltekés rajztanulás

    Egy túrót tévhit: kreativitásfejlesztés saját bőrömön tapasztalva

    Cservenyák Tamás írása Az elmúlt hónapokban három cikk is született a Tudatos Vezetés blogon az agyféltekék témájában. Az egyik szerint a jobb agyféltekéseké a jövő, a másik szerint mítosz, hogy az emberek vagy jobb, vagy bal agyféltekések lennének, a harmadik szerint nem is kettő, hanem négyféle gondolkodási preferenciánk lehet, attól függően, hogy melyik negyedünk a leginkább […]