Rajztanfolyamok

 • Jobb agyféltekés alaptanfolyam

  Jobb agyféltekés rajztanfolyam (alapkurzus)

  Négy napos alaptanfolyam, kezdőknek, 14 éves kortól
  A jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon megismerjük a jobb agyféltekés rajzolás módszerét és megtanulunk élethű képeket készíteni. Ha azt gondolod, hogy csak pálcikaembert tudsz rajzolni, a tanfolyam végére garantáltan megváltozik a véleményed.

 • színes jobb agyféltekés rajzolás

  Színes jobb agyféltekés rajztanfolyam

  4 napos tanfolyam, előfeltétel az arányos kontúrrajz készítésének képessége (vagy a jobb agyféltekés rajz technikájának ismerete), 9 éves kortól 99 éves korig. Ezen a tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek a pasztellrajzolással, az akrilfestéssel és az akvarell festéssel. Belemélyedünk a színelméletbe, és a színek használatának gyakorlatába is. Számtalan ecsetfajtával, különböző speciális papírokra dolgozhatunk, és átélhetjük a színes alkotás örömét.

 • rajztanfolyamunkon készült rajz

  Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam

  4 napos alaptanfolyam, kezdőknek, 8-14 éves korig. Ezen a képességfejlesztő képzésen a gyermekeknek lehetőségük van arra, hogy életkoruknak megfelelő ütemben, korukhoz igazodó játékos és érdekes feladatok segítségével tanuljanak meg rajzolni. A rajzos feladatokat mozgásos gyakorlatok egészítik ki.

 • rajzok a 3d rajztanfolyamról

  3D rajztanfolyam – az illúziók világa

  2 napos tanfolyam, kezdőknek és haladóknak egyaránt, előképzettségre nincs szükség, 9 éves kortól 99 éves korig. Ezen a képzésen megtanulhatjuk a háromdimenziós rajzok készítésének titkait. Rajzaid “életre kelnek” és kilépnek a papír síkjából. Alkoss Te is 3D-ben!

 • Fess Te is! – 1 napos tanfolyam és 3 órás élményfestés

  1 napos tanfolyam, előképzettség nem szükséges, 14 éves kortól. Tudtad, hogy festeni mindenki tud? Ez az 1 napos tanfolyam, egy különleges lehetőség arra, hogy betekintést nyerjünk 1-1 nagy művész híres
  festményének elkészítésébe és lépésről-lépésre megtanuljuk mi is lefesteni azt. Ehhez csupán az elhatározásodra, a lelkesedésedre, a vidámságodra és egy kényelmes, laza öltözékre lesz szükséged.

 • Mágikus mandala

  Mandalarajzoló tanfolyam – szimbólumok világa

  2 napos tanfolyam, kezdőknek és haladóknak egyaránt, előképzettség nélkül, 9 éves kortól 99 éves korig A kurzus során – többféle technikával és többféle felületen – elkészítheted saját, személyes, egyénre szabott mandaládat. Fontos tudni, hogy nem előre gyártott mandala sablonokat színezünk, hanem magunk alkotjuk a mandalánk körvonalát, amit aztán megtöltünk a hozzánk közelálló színekkel.

 • Zentangle rajzolás – A firkarajz művészete

  1 napos tanfolyam, kezdőknek és haladóknak egyaránt, előképzettségre nincs szükség, 9 éves kortól 99 éves korig. A zentangle egy népszerű művészeti ág, egy olyan rajztechnika, amit nem lehet elrontani. Elkészítése nagyfokú figyelmet, koncentrációt igényel, ugyanakkor a zentangle alkotás folyamata rendkívül nyugtató. Miközben papírra vetjük a cikornyás firkákat, testünk-lelkünk egyaránt ellazul. A Zentangle-firkarajz készítő kurzus olyan technikát ad a kezedbe, amivel könnyen, rövid idő alatt készíthetsz szemet gyönyörködtető alkotásokat!

 • Jobb agyféltekés rajz-, és filmírás tanfolyam

  6 napos tanfolyam, kezdőknek, 14 éves kortól. Ezen az egyedülálló képzésen 6 nap alatt megtanulhatod a filmírás alapvető technikáit és a jobb agyféltekés rajzolás módszerét. A kreatív írás tulajdonképpen írásgyakorlat, melynek célja az alkotási fogások elsajátítása. A jobb agyféltekés rajz pedig egy olyan módszer, amellyel megtanulhatsz élethű alkotásokat készíteni. A rajzolás mellett, a jobb agyfélteke intenzív működtetésével, felszínre hozhatod és kibontakoztathatod a benned rejlő kreativitást is. Ezzel a technikával képes leszel „másként látni”, ami lehetővé teszi a hétköznapitól, a megszokottól eltérő gondolkodásmódot.